Destinatii

Abonare newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru
si fii la curent cu ultimele noutati
Ana Last Minute powered by
Ana Tour & Travel

............................................................
 
Adauga adresa de e-mail :

Informatii importante plata cu card bancar (PlatiOnline)

Aveti acum posibilitatea efectuarii platii cu cardul online, prin aplicatia PlatiOnline, aplicatie securizata de C-Solution.

Acceptam plata prin orice card VISA, VISA Electron, Maestro sau MasterCard emis de orice banca.

 

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, agentia noastra nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Procesul de autentificare a cardului pe baza codului de securitate cunoscut numai de dumneavoastra se desfasoara numai pe serverele VISA sau MasterCard aceste institutii garantand atat identitatea agentiei noastre cat si a dumneavoastra. Atat MasterCard SecureCode cat si Verified by VISA va permite adaugarea la contul cardului dumneavoastra a unui cod secret care va va proteja impotriva folosirii neautorizate a cardului dumneavoastra atunci cand cumparati online de la magazinele afiliate. MasterCard si VISA garanteaza ca numai dumneavoastra puteti efectua tranzactia. Pentru mai multe detalii adresati-va bancii dumneavoastra.

 

Pentru plata in LEI a rezervarilor in Euro ( servicii externe) se va lua in calcul cursul BNR (din ziua platii) + 3% (comision de risc valutar)

 

Pe extrasul de cont al bancii dumneavoastre plata cu cardul efectuata catre agentia noastra prin sistemul PlatiOnline va aparea cu denumirea „Onlinepay”.

Membru ANAT Contacteaza un agent
*Nume :
*Prenume :
*Telefon :
*Email :
Comentarii :
* - sunt obligatorii
Telefoane:
0767.362.018 - Cosmote
0726.341.712 ‚Äď Vodafone

E-mail: rezervari@analastminute.ro